Afscheid adviseur

Anne Medema
vlnr: Bestuursvoorzitter F.J.L. van Dulm, Gemeentearchivaris Anne Medema en bestuurslid Karen Heerschop bekijken de nieuwe Erfgooierskalender van de Stichting Stad en Lande van Gooiland

Tijdens de bestuursvergadering op¬†maandag 2 mei jl heeft het bestuur van de Stichting Stad en Lande van Gooiland afscheid genomen van de¬†heer Anne Medema. Voorzitter van Dulm memoreerde dat gemeentearchivaris Medema ruim 14 jaar als adviseur voor de Stichting actief¬†is geweest en dat zijn bijdrage essentieel is geweest in de archivering en conservering van het unieke Erfgooiers-archief. N√° secretaris Boeters (bijna 40 jaar), heeft hij de langste ervaring.¬†De plezierige samenwerking zal worden voortgezet als een ‘vriendschap’ waarbij Anne als¬†eerste de zojuist verschenen vriendenkalender overhandigt kreeg.

De nieuwe jaarkalender is speciaal ontwikkeld voor donateurs die door hun jaarlijkse bijdrage meehelpen het archief en de geschiedenis van de Erfgooiers levend te houden.

Op donderdag 26 mei zal de Stads- en streekarchivaris voor Naarden, Bussum, Muiden en Huizen, na een ambtelijke loopbaan van bijna 43 jaar, officieel met pensioen gaan.