Expositie ‘de natuur van de erfgooiers’

Maar liefst 15 regionale kunstenaars van BEL-Art hebben gehoor gegeven aan de oproep zich te laten inspireren door de Gooise natuur en hoe deze zich verhoudt tot het erfgooiersverleden. Vanaf 6 oktober organiseert BEL-Art de tentoonstelling ‘De natuur van de Erfgooiers’ met indrukwekkende werken.

U bent van harte welkom op de feestelijke opening op donderdag 6 oktober, met een lezing door erfgooier Peter Calis. aanvang 17.00 uur.

BEL Art is een samenwerking van kunstenaars van de Stichting Kunst in Laren en de Stichting kunst en cultuur Blaricum: Maja Boot, Henriëtte Evenhuis, Winnie Fokker, Louise Ellen van Gorkom, Susanne Vianen, Barbara Houwers, Wout Koppers, Lydia Loenen-Verbeek, Jaap Majoor, Jikke Meijhuis, Marja Ormeling, Willibrord Rooswinkel, Ineke Vaasen, Rita Verweijen-Mast en Elize van der Werff.

De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van de BEL Combinatie (gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 te Eemnes. Openingstijden: ma. t/m do. 8.30 – 17.00 uur en vr. 8.30 – 12.30 uur. Ook tijdens de week-van-de-erfgooier.

Schilderij: Louise Ellen van Gorkom